Manaʻo iā ʻoe i kēia mau lole pale 5 maikaʻi loa

Ke koho ʻana i nā lole pale, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo mai kēia mau ʻano:

l Ka hopena pale — Ke koho mākou i nā pale, pono mākou e noʻonoʻo mua i kahi e kau ʻia ai a me ka nui o ka pale e pono ai.

l Hoʻokaʻawale leo - Inā ʻoi aku kou maʻalahi i nā leo waho, hiki iā ʻoe ke koho i kekahi mau pale me nā lole ʻoi aku ka mānoanoa no ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ke kani e hōʻemi i ka hopena o ka walaʻau waho a mālama i kahi noho mālie a ʻoluʻolu i loko o ka lumi.

l Nāʻano - Pehea e koho ai i nā pale, e hilinaʻi nui ana i keʻano o ka hale, ua hoʻohālikelikeʻia nāʻano likeʻole me nāʻano likeʻole a me nā kala, i mea e nānā maikaʻi ai nā pale aʻaʻole iʻikeʻia.

E kaʻana like i 5 mau lole pale makamae:

Pale Pale

ʻO ka hana pale ʻana o nā pale pale ma kahi o 20-30% wale nō, hiki ke hoʻokani i kahi hana i ka pale a hoʻonui i ka pilikino o loko, akā maikaʻi nō ia i ka hana ʻana i kahi lewa.ʻOi aku ka nani a me ka maʻalahi.Paipai ʻia e hoʻohālikelike me nā pale.

图片1

CʻotonaLinen

Hiki i ka malu o ka pulupulu a me nā pale olonā ke hiki i kahi 70-80%, hiki ke hoʻohanaʻia i nā lumi noho o kēlā me kēia lā.I ka manawa like, ʻano nani ke ʻano, mālie, ʻoluʻolu a kūlohelohe, kūpono i nā ʻano home hou, Nordic a me ka pastoral.

图片2

Silika

Hiki i nā pale lole siliki ke pale i ka mālamalama a hiki i ka 70-85%.ʻO ka'ōniʻoniʻo palupalu a me ka'ōniʻoniʻo a me ka lustrous luster e hāʻawi i ka poʻe i keʻano o ka nani a me ka nani, iʻoi aku ka maikaʻi no nāʻano home European a meʻAmelika.

图片2

Chenile

ʻO ke ʻano ʻo Chenille, hiki ke piʻi i ke kiʻekiʻe o ka shading ma kahi o 85%, mānoanoa ka mea, plump ka suede, palupalu ka manaʻo o ka lima, a maikaʻi ke kāhiko.ʻO ka lole chenille nani a nani e hāʻawi i ka poʻe i ka manaʻo mālie a me ke kanaka makua, kūpono i nāʻano Kina,ʻAmelika a meʻEulopa.

图片3

Velvet

ʻO nā pale velvet maikaʻi loa, me ka hopena o ka malu ma kahi o 85%, he mānoanoa, palupalu a maʻamau a nani, a ʻoi aku ka maikaʻi no nā ʻano ʻEulopa, ʻAmelika, nā ʻano hou a me nā ʻano ʻē aʻe.

图片4


Ka manawa hoʻouna: Mar-05-2022